پزشکیان اوایل اردیبهشت به هرمزگان می‌رود خطیب نماز جمعه تهران: مذاکره مستقیم با آمریکا در شأن ایران نیست وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود

علت انفجار سکوی پرتاب ماهواره از زبان ربیعی

سخنگوی دولت ضمن رد اظهارات رسانه ها و مقامات غربی که علت انفجار در سایت سکوی پرتاب ماهواره را ناشی از خرابکاری و یا جاسوسی عنوان نموده‌اند، وقوع آن را صرفا ناشی از یک خلل فنی عنوان نموده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، توئیت معروف دونالد ترامپ و انتشار تصویری دال بر وقوع انفجاری در سایت سکوی پرتاب ماهواره در حوالی سمنان، با گمانه زنی‌های متعددی در طول روزهای اخیر همراه بوده است. ترامپ در آن توئیت نوشته بود: « دونالد ترامپ ادعا كرده كه آمریكا هیچ ارتباطی با گزارش های مربوط به پرتاب ناموفق ماهواره ایران ندارد و برای ایرانیان، بهترین آرزوها و آرزوی موفقیت را در تعیین آنچه واقعا در سایت سمنان رخ داده، کرده است.»

 

اظهارات ترامپ بر حواشی و شایعات پیرامون علل رخداد بیش از پیش افزود تا آن که سخنگوی دولت در جدیدترین اظهاراتش به واکاوی این مسئله پرداخته است.

 

«علی ربیعی» امروز دوشنبه درباره حادثه انفجار در سکوی پرتاب ماهواره که اخیرا رخ داد گفت: آنچه که در دولت مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد این بود که انفجار در سکو بوده و هنوز ماهواره‌ای به سکو منتقل نشده بود و در محل تست بوده و نه عملیات پرتاب.

 

 وی با بیان اینکه در میادین تست مانند میادین سمنان معمولاً این آزمایشات صورت می‌گیرد،گفت: در دنیا حوادثی شبیه به این زیاد رخ می دهد. حتی در کشورهای پیشرفته هم انفجارهای متعدد و مهیبی داشته ایم. خوشبختانه در این اتفاق از نظر جانی مشکلی نداشتیم کسی کشته نشده است.

 

 سخنگوی دولت اضافه کرد: علت این انفجار خطای فنی بوده  و کارشناسان در این موضوع اتفاق نظر دارند و خود آن هم کاملا مشخص است که چگونه رخ داده است.

 

 ربیعی با اشاره به جریانهای خبری که حول این انفجار شکل گرفت، اظهارداشت: یک جریان خبری درصدد القای این بود که قادر هستند در موسسات ما جاسوسی و خرابکاری کنند که هیچ کدام از کارشناسان ما بر روی آن صحه نمی گذارند و به نظر می رسد سوء استفاده برای قدرت نمایی است.

 

وی افزود:  ما نمی‌دانیم چطور رئیس جمهور آمریکا عکس می‌گذارد و توییت می‌زند و عکس ماهواره منتشر می‌کند و با ذوق زدگی با موضوع برخورد می کند این هم قابل فهم نیست شاید از بی سوژگی درباره ایران است که مطرح می‌کند. این امر کاملاً مشخص و معلوم است که بر اثر چه رخ داده و خوشبختانه دانش ما در این زمینه هر روز رو به توسعه و گسترش است.

ارسال نظر